Follow me (click) : Facebook & Instagram

ishadowkingdom.blogspot.com

Welcome (´。• ω •。`) ♡

Dobrodošli na moj blog, iShadowKingdom!
Ovaj blog je posebno posvećen Winx-u i Anime,
i na njemu možete pronaći mnogo zanimljivosti
o njima, ali je i o mnogim drugim "teen" temama
koje me zanimaju, jednom riječju, ovdije možete
pronaći svijet, onakav, kakvim ga vidim svojim
očima.

Ukoliko me želite bolje upoznati kliknite na stranicu
Nadam se da ćete uživati u mojim postovima, i ostaviti svoj kommich... < 3
By : ShadowKing

About me

Moje ime je Alek (na blogu Alec), rođen sam 2001.g. i dolazim iz Zenice. Od malena volim bajke i crtiće, vjerovao sam u njih, ispunjavale su me i činile sretnim. Ta ljubav je ostala do dana današnjeg, posebno prema Winx-u koji je obilježio mnoge faze moga odrastanja, također veliki sam fan Animea, volim mitove, misterije, povijest, priče (horror, intrige, krimi, antičke, supernatural...), igrice, pisanje svojih priča u slobodno vrijeme isl.  Većina osoba koje me bolje poznaju smatraju me iskrenim prijateljem i dobrom osobom, neki me nažalost tako ne vide jer me nisu upoznali kao osobu niti su ikada žejeli, ali vremenom shvatio sam da nisam ja taj koji gubim, već oni, i da moja sreća netreba ovisiti o nekom ili nećemu.  Sada sam u srednjoj školi, kroz osnovnu školu sam prolazio kroz vrlo teška razdoblja, gdje su me maltretirali, vrijeđali, odbacivali, najčešće iz razloga što sam drugačiji od ostalih i imam drugačije interese. Utjehu u svemu tome sam pronalazio u Winxu, Animeima, igricama, i naravno na blogu gdje sam upoznao slične osobe sebi i one su postali moji bliski prijatelji ili na neki način kao obitelj... Pored toga što bih pisao o temama koje volim, iznosio bih svoje osjećaje i probleme koje me muče. Prvi blog iMagic Club sam otvorio 20.8.2016.g. i pisao na njemu godinu dana, međutim dugo vremena sam osjećao da to nije to. Nije toliki razlog neurednost postova na početku, koliko me je mučilo to što sam, na neki način dao krivu sliku o sebi na početku. Imao sam i nekoliko podblogova koji nisu toliko biti trenutno. 15.7.2017.g. sam otvorio sam ovaj blog iShadowKingdom, koji je od sada i moj jedini blog, koji se posvećen Winxu, Animeima, ali je i o mome životu, temama koje volim i situacijama i događajima koje sam proživio.


Mnogi su me često pitali šta znači za mene "ShadowKing" što je potpis na mome blogu, pa ću to i razjasniti. Jednostavno ništa. Shadow king sam ja, tačnije može se reći kao "osoba u sjeni".
Želim vam sve najbolje, puno lijepih događaja i situacija, da se dobro izborite sa svakodnevnim izazovima, da vas sreća uvijek prati, ali naravno pokadkad' da se i mene sjetite i da svratite na iShadowKingdom, gdje možete vidjeti barem dio svijeta onakvim kakvim ga ja vidim svojim očima. <3Nema komentara:

Objavi komentar

... I hope you enjoy my blog, and support me in comments <3

Flag Counter

Flag Counter